Risiad Külünkoğlu İle Devam Dedi

Risiad Külünkoğlu İle Devam Dedi

Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) Başkanlığına Mustafa Külünkoğlu yeniden seçildi

Dernek binasında yapılan kongrede Mustafa Külünkoğlu'nun başkanlığında tek listeyle gidilen seçimde, 124 delegeden 72'si oy kullandı. Oyların tamamını alan Külünkoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

Külünkoğlu, burada yaptığı açıklamada, RİSİAD'ın istişareye çok önem verdiği belirterek, ''RİSİAD ailesinde gönüllü olarak bir araya gelen üyelerimizin ortak amacı toplumsal fayda sağlamaktır. Toplumsal hizmet sorumluluğu içerisinde olan bizler özel sektörün gücü ile başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu kapsamda üyelerimize ve topluma yaptığımız faaliyetlerle ufku geniş vizyoner işadamı idealini oluşturma gayreti içerisindeyiz. Bundan sonra da çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Önceki genel kurulumuzda dile getirdiğimiz pek çok öneri ve programları gerçekleştirmeye çalıştık. Bu çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de devam edecektir. Hedefimiz esnafın, tüccarın, sanayici ve ihracatçılarımızın uluslararası pazarlarda rekabet edecek global birer oyuncu haline gelmesine katkı sağlamaktır'' dedi.

Mustafa Külünkoğlu'nun yönetiminde bulunan isimler şöyle:

''Musa Serdaroğlu, Haluk Mataracı, Hakan Mercan, Sefa Seferoğlu, Seyfullah Pakkan, Mehmet Topaloğlu, Fatih Sultan Erten, Oğuz Avcı ve Ali Fikri Başaran.''


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.