Risiad`dan Esnafa `Geçmiş Olsun` Mesajı

Risiad`dan Esnafa `Geçmiş Olsun` Mesajı

RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu, yaşanan selde zarar gören esnaf ve vatandaşlara ”geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

Külünkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Rize ve çevresinde meydana gelen selin şehir merkezinde olması dolayısıyla zararın katlandığını belirtti.

Selde esnafın zararının çok büyük olduğunu vurgulayan Külünkoğlu, şunları kaydetti: "Özellikle iş yerlerinin bodrum katlarını tamamen su basması dolayısıyla depodaki malların zarar görmesiyle, esnafın zararı katlanmış durumda. Hasar tespit çalışmalarından sonra esnafın zararını daha iyi görülebilecek. Bu süre içinde zarar gören tüm esnafımız gerekli yerlere müracaatını yaparak zararının karşılığını almalı. Yetkililer de bu konuda esnafımızın taleplerini dikkate alarak, zararın karşılanmasını sağlamalıdır."

Külünkoğlu, özellikle mahsur kalan vatandaşları helikopterle kurtaran ve olay anından itibaren yoğun bir şekilde çalışan valilik ve belediye yetkilerine ve ekiplerine teşekkür etti:

İş yerlerinin temizlenmesi ve özellikle selin vurduğu bölgelerde ticaretin eski seyrine girmesi için ekiplere çok büyük görevler düştüğüne dikkat çeken Külünkoğlu, "Başta iş dünyası olmak üzere tüm Rizeli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yüce Allah`tan bu tür afetlerin bir daha yaşanmamasını diliyorum. Yaşanan afette hayatını kaybeden Veciha Aksu`ya rahmet, tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.