RİSİAD’dan İK Hizmeti

RİSİAD’dan İK Hizmeti

RİSİAD’dan İK Hizmeti

Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD), işadamlarının kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak ve vasıflı elemanların istihdamına katkıda bulunmak için ‘RİSİAD İK Rize İş İlanları Portalı’ web sitesi kurdu.

RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu, kullanımı çok kolay olan iş ilanları web sitesine başta üyeler olmak üzere eleman ihtiyacı olan her firmanın ücretsiz ilan verebileceğini söyledi. Başkan Külünkoğlu “RİSİAD İK, tüm bireysel ve kurumsal üyelerinin üye bilgilerini, güvenlik ve gizlilik prensipleri doğrultusunda koruyan interaktif bir platform olmayı hedeflemektedir. Hiçbir şekilde RİSİAD İK Rize İş İlanları Portalı kullanıcılarından yeni personel arayan firma ve iş arayan bireylerden işlem masrafı, başvuru ücreti vb. adları altında ücret almamaktadır.

RİSİAD İK-İnsan Kaynakları hizmeti, RİSİAD tarafından sağlanan iş ve işçi bulmaya yönelik web portalı üzerinden (www.risiad.org/ik) gerçekleştirilen ücretsiz hizmettir. RİSİAD, Rize’deki KOBİ’lerin potansiyellerini geliştirmelerine ve rekabet güçlerini artırmalarına yardımcı olacak profesyonel danışmanlık ve eğitim hizmetlerini sunarak, bölgenin ekonomik kalkınmasına destek olmayı amaçlamaktadır” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.