Rize Ak Kadınlardan Vefa!

Rize Ak Kadınlardan Vefa!

AK Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim ve yönetim kurulu üyeleri, Öğretmenler Günü'nde vefa örneği sergiledi.

AK Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim ve yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler gününde çeşitli ziyaretlerde bulunurken Emekli öğretmen olan eski Kadın Kolu Başkanı Melahat Taşpınar'ın Öğretmenler Günü'nü kutlamayı da unutmadı.

Aynı zamanda İl kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve eşi ile birlikte eski belediye başkanı Ekrem Orhon'un öğretmen olan kızı Çayhan Orhon'u evinde ziyaret ederek gününü kutladılar.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, AK Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Akif İlköğretim Oklu ve TOBB İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladılar.

Öğretmenler Gününde AK Parti Rize Kadın Kolları Eski başkanı emekli öğretmen Melahat Taşpınarı’da unutmayarak AK Parti Rize il Başkanlığında kendisine bir kutlama programı düzenlediler.

Düzenlenen bu kutlamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Emekli Öğretmen Melahat Taşpınar, düşünceli davranışlarından dolayı Kadın Kolları üyelerine teşekkür ederken, “Her Zaman örnek çalışmalara imza atan AK Parti Kadın Kollarının bugün bana gösterdikleri bu vefa örneği beni son derece mutlu etmiştir. Böyle bir günde beni onurlandıran değerli Kadın Kolları üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.