Rize ak parti grup toplantısı gerçekleşti

Rize ak parti grup toplantısı gerçekleşti

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen, AK Parti Rize grup toplantısı Rize Merkez Fener Mahallesindeki Rize Belediyesi Sosyal tesislerinde kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında gerçekleşen bu ayki grup toplantısına, AK Parti Rize İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanları  ve Rize’nin Ak Partili İlçe ve Belde Belediye Başkanları  katıldılar.

                Rize Merkezi başta olmak üzere ilçe, belde ve köylerde gerçekleştirilen yatırırm projelerin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar," Bizler İlimiz, İlçelerimiz, beldelerimiz, mahallelerimiz ve köylerimizle büyük bir aile topluluğuyuz.  Bu gün burada aylık rutin toplantılarımızda, Rize’mizin dört bir yanında şantiye halinde yapılmakta olan yatırım ve projelerimizin tamamlanan ve tamamlanacak olan hizmetlerimizi değerlendireceğiz. Teşkilatımız içerisinde daha öncede her seferde belirttiğimiz gibi gayet güzel ve istişareli, dayanışmalı bir uyum vardır. Sağlanan bu uyum ve birliktelik arzu ettiğimiz şekildedir. Birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizden güç alarak ilçe ve beldelerimizde neleri yapabiliriz veya neleri eksik yapmışız sorusuna cevap bulup, kalıcı ve kısa zamanda hayata geçirilecek çözümleri hayata geçireceğiz. Bugün partimizin gelmiş olduğu nokta çok şükür seçim yaklaştı geldiler dedirtmeyen bir noktadır. Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızı partimizin bütün departmanlarınca ziyaret etmiş, İlimiz ve ilçelerimizin sorunlarını yakından takip etmişizdir. Bu devamlılık bu gün olduğu gibi yarında devam edecektir." dedi. Yaklaşık üç saat süren toplantıda İlçe Belediye başkanları ve AK Parti İlçe Başkanlarının öneri ve problemlerini dinleyen, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yürütme Kurulu Üyeleri alınabilecek tedbir ve çalışmaları devam eden projeler hakkında karşılıklı istişare etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.