Rize Basın Merkezi Açıldı

Rize Basın Merkezi Açıldı

Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği ile Rize Basın Merkezi’nin açılışı bugün düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Açılış törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye başkanları, basın çalışanları ve vatandaşlar katıldı.


Yazıcı, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nin yeni hizmet yerinin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çalışmak, üretmek için uygun bir ortam olması gerektiğini dile getirerek, ''Gazeteciler, yeni hizmet yerlerinde daha rahat çalışacaklardır. Gazeteciler, takip ettiği haberleri olduğu gibi yansıtmalıdır. Ama elbette yorum da özgür olarak yapılabilir. Kamuoyu haberle doğru bilgilendirilmelidir. Üretilen haber sağlıklı, herkesin anlayabileceği nitelikte olmalıdır. Haber katıksız olmalı, ama yorum özgür yapılmalıdır'' dedi.



Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak merkezin oluşturulmasındaki katkılarından dolayı Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a teşekkür plaketi takdim etti. Programda Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Milletvekili Hasan Karal ve Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu da kısa birer konuşma yaparak dernek binasının hayırlı olması dileğinde bulunarak Rize'de görev yapan basın mensuplarına başarılar diledi. Ardından açılış kurdelesi kesildi.


Gazeteci Telatar'dan Bakan Yazıcı'ya Çaykur Rizespor Kravatı

Gazeteci Alihan Telatar Bakar Yazıcı’ya Çaykur Rizespor kravatı hediye etti. Kravatı alan Bakan gazeteciye , “Seni hiç kravatlı görmedim. Hiç kullanmadığın şeyleri bize veriyorsun herhalde. Mustafa’yı da ilk kez kravatlı gördüm. Bak bak yakası bir araya gelmemiş.” Şeklinde espiri yaparak teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.