Rize Çağrı Merkezi 7/24 Hizmet Veriyor

Rize Çağrı Merkezi 7/24 Hizmet Veriyor

Rize AssisTT Çağrı Merkezi Yöneticisi Şükrü Üner, geçtiğimiz yıl hizmete giren ve 1 yılını geride bırakan çağrı merkezlerinin aile sıcaklığında 7/24 saat hizmet verdiğini söyledi.

Türkiye’nin ilk çağrı merkezi olan 11811’i bünyesinde barındıran AssisTT Türkiye geneline yayılmış 15 ayrı lokasyon ve 8 bin 500’e yakın çalışanıyla çağrı sektörünün en büyük ve en hızlı büyüyen aktörleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl hizmete girerek bu lokasyonlar arasında yerini alan Rize AssisTT Çağrı Merkezi de yaptığı hizmetlerle göz dolduruyor.

Rize AssisTT Çağrı Merkezi Yöneticisi Şükrü Üner, AssisTT kurumsal müşterilerinin “stratejik ortağı olma misyonu” doğrultusunda; müşteri hizmetlerinin tüm kanallarını yönetmek, müşteri memnuniyeti ve bağlılığı yaratmak, satış odaklı projeler ile müşterilerine iyi fırsatlar sağlamayı hedef edindiğini söyledi.



AssisTT’in güçlü teknolojik alt yapısı ve etkin insan kaynağı yönetimi ile kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik özelleşmiş çağrı merkezi çözümleri sunduğuna dikkat çeken Üner, “Bu kapsamda geçtiğimiz yıl ilimizde açılan lokasyonumuzda 350 çalışanımızla hizmet veriyoruz. Türkiyenin dört bir yanından arayan vatandaşlarımıza 7/24 hizmet vermenin ve çözüm ortağı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AssisTT A.Ş. Rize lokasyonu çalışanlarına aile sıcaklığında bir çalışma ortamı sunuyor. Kurum kültürümüzün öğesi olan “çalışan memnuniyeti “ kavramı bizim için çok önemli yer teşkil ediyor. Bu yüzden çalışanlarımızın motivasyonu için birçok faaliyeti hep birlikte yürütüyoruz. Bunlar içerisinde geziler, motivasyon geceleri, yarışmalar gibi birçok faaliyet yer alıyor.” dedi.


Rize AssisTT ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini ifade eden Üner, şöyle dedi: “Çocuk Esirgeme Kurumlarına, rehabilitasyon merkezlerine, hasta ve yaşlı bakım evlerine geziler düzenliyoruz. Aynı zamanda çalışanlarımızın kişisel ve mesleki gelişimlerine yatırım yapıyoruz, kişisel gelişim ve yetkinlik eğitimleri almalarını sağlayarak sektörel anlamda da geleceğe hazırlıyoruz. Rize lokasyonu çalışanları müşterileri için değer yaratarak müşteri memnuniyeti oluşturmaya ve birçok başarıya imza atmaya devam ediyorlar. Elde edilen bu başarılarla Rize AssisTT olarak büyümeye devam ediyoruz, mevcut binamızda önümüzdeki aylar içerisinde yaklaşık 350-400 kişilik bir kapasite artırımını hedefliyoruz.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.