Rize Çayeli`nde trafik kazası: 4 yaralı

Rize Çayeli`nde trafik kazası: 4 yaralı

Rize`nin Çayeli ilçesinde meydana gelen ve iki aracın çarpıştığı kazada sürücü camdan fırlarken 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre sabah 08.30 sularında Pazar ilçesinden Rize`ye gelmekte olan Osman Boşnakoğlu (34) yönetimindeki 53 AK 572 plakalı otomobil, Çayeli ilçesi Çaykent mevkiinde yağan şiddetli yağmurun oluşturduğu su göleti dolayısıyla sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Boşnakoğlu yönetimindeki otomobil karşı şeride geçti. Bu sırada Rize`den Çayeli yönüne doğru gitmekte olan ve içerisinde 3 kişi bulunan otomobille çarpışan Boşnakoğlu  yönetimindeki özel otomobil elektrik direğine çarparak durabildi. Boşnakoğlu kaza sırasında otomobilin ön camından dışarı fırlarken kazada her iki otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Olay yerine gelen ambulanslarla Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi`ne kaldırılan yaralılardan 3`ü ayakta tedavi edilip taburcu olurken omurgasında ve omzunda kırıklar oluşan Osman Boşnakoğlu ise buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne gönderildi.

Boşnakoğlu`nun hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavisine Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde devam edileceği bilgisine ulaşıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.