Rize Devlet Hastanesindeki eksiklikler giderildi

Rize Devlet Hastanesindeki eksiklikler giderildi

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Basri Velioğlu, hastanedeki eksikliklerin giderildiğini ve sorunsuz bir şekilde günde 2 bin 800 hastaya poliklinik hizmeti verdiklerini söyledi.

Velioğlu, hastanenin hizmete girmesiyle birlikte bazı aksaklıklar olduğunu ancak yaptıkları çalışmalar ile sorunların giderildiğini söyledi. Velioğlu, hastaneye başvuran hasta sayısının her geçen gün artmaya başladığını belirterek “Artvin’den Of’a kadar geniş bölgeden gelen hastalara hizmet veriyoruz. Hastanemiz 54 bin metre kare alanda kuruludur. 10 katta 358 yatak kapasitemiz var. Şuanda yüzde 85 doluluk oranı ile hizmetteyiz. Her gün 2 bin ile 2800 hasta polikliniklerimize geliyor. Acil servisimiz ise günde 800 hasta müracaatı oluyor.”

 AÇILIŞ İÇİN BAŞBAKAN’I BEKLİYOR

 Velioğlu, “Mart ayına kadar toplum ve ruh sağlığı merkezini açacağız. Ayrıca kanser araştırma merkezi de kuruldu. Hastanemizde 51 hekim ve 3 Acil tıp uzmanı bulunuyor. Hastane yeni, ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Bu sıkıntıları zaman içinde aşacağız, hastanemiz bölgede 5 yıldızlı otel niteliğinde modern bir hastanedir. Açılış için hazırız ve hastanenin yapımında büyük emeği bulunan Başbakanımızı bekliyoruz” diye konuştu.

,


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.