Rize, Edirne ve Mersin'de 48 Kaçak Yakalandı

Rize, Edirne ve Mersin'de 48 Kaçak Yakalandı

Rize, Edirne ve Mersin'de Kolluk Kuvvetlerince il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 48 şahıs yakalandı

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yollardan geçmek isteyen toplam 78 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 10 Kasım'da Yunanistan Sınırı'nda Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 11 Myanmar, 2 Filistin, 1 Somali, 1 Suriye ve 1 İran uyruklu olmak üzere toplam 16 şahıs yakalandı.

Irak Sınırı'nda ise Irak'tan Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçen Irak uyruklu 6 şahıs yakalanırken, Suriye Sınırı'nda ise Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçen 3 Türk vatandaşı ve 5 Suriye uyruklu olmak üzere toplam 8 şahıs yakalandı.

Edirne, Mersin ve Rize'de ise Kolluk Kuvvetlerince, il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 35 Myanmar, 6 Gürcistan, 4 Suriye, 2 Moğolistan ve 1 Filistin uyruklu olmak üzere toplam 48 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.