Rize İl Genel Meclisi Başkanı Sel Bölgesinde

Rize İl Genel Meclisi Başkanı Sel Bölgesinde

Rize İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, selin etkili olduğu Kalkandere ilçesindeki köylerde incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin beraberinde Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, Kalkandere Kaymakamı Nedim Akmeşe, İlçe Başkanı Erkut Tüfekçi, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Öztürk ve Hasan Kansızoğlu ile birlikte selin etkili olduğu Kalkandere ilçesine bağlı köylerde incelemelerde bulunarak heyelanlarla ilgili köy halkından bilgi aldı.


Meclis Başkanı Hakan Gültekin incelemelerin ardından yaptığı açıklamada yaşanan tahribat sonucu bölgede yaşamın normale dönmesi için İl Özel İdaresi bünyesindeki bütün iş makinelerinin seferber olduğunu belirterek şunları kaydetti: "24 Eylül Cumartesi günü başlayan aşırı yağışlar sonucu il merkezi, merkeze bağlı köyler ve Kalkandere ilçemize bağlı köylerde sel suları ve heyelanlar nedeniyle bir çok vatandaşımız mağdur oldu. Yapılan çalışmalar neticesinde yaşanılan mağduriyetin giderilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Bir taraftan afetin izleri temizlenirken bir taraftan da hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Afetin maddi boyutu büyük olsa da hükümetimiz yaraların sarılması için gerekeni yapacaktır.








Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.