Rize muhtarlar derneğinden ziyaret

Rize muhtarlar derneğinden ziyaret

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş beraberinde yönetim kurulu üyeleri muhtarlarla birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler.

aşkan Erbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri önce göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’ ye hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerden sonra kısa bir açıklama yapan Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş, “Vatandaşın temsilcileri olarak ilimizde görev yapan bürokratlarımızı ziyaret ettik. Onlarla ilimizin genel durumunu muhtarlarımızın tespitlerini görüştük. Yeni göreve başlayanlara hayırlı olmasını ve başarılarının devamlarını diledik. Bu anlamda ilimizden başka yerlere atanan bürokratlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.   

Daha önce turistik bir bölgede görev yapan ve son kararname ile Rize Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Yenice’nin bu konudaki tecrübelerinden son dönemlerde turizm konusunda yıldızı parlayan Rize’nin istifade edeceğini belirten Mustafa Erbaş; “Turizm ili Antalya’da uzun süre görev yapan müdürümüzün turizmle ilgili düşüncelerinin de Rize’mize katkı sunacağına inanmaktayız. Ayrıca Rize’mizin huzurlu bir il olmaya devam etmesi için muhtarlar derneğimizle muhtarlarımızla birlikte desteğimiz sürecektir.” Dedi.

İl Jandarma Alay Komutanını makamında da ziyaret eden Muhtar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri “Alay Komutanımız J. Albay Turhan TALU yada nezaket ziyaretinde bulunduk. Rize’miz ile ilgili asayişin sağlanmasında katkılarından dolayı teşekkür ettik. Rize’miz huzurlu bir kent huzurlu bir ilde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”



 Diyen ERBAŞ  daha sonra il Dernekler Müdürü Kazım DEMİRCİ’yi makamında ziyaret ederek derneklerle  ilgili bilgi alış verişinde bulundular. “Talebe derneği olmayan Rize’nin büyük Sivil Toplum Derneğinin 2012 yılı projelerle dolu bir çalışma yılı olacak” diyen Erbaş kurumlara ziyaretlerinin süreceğini söyledi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.