Rize Müsiad Başkanı Temizel: ‘Zarar Çok Büyük’

Rize Müsiad Başkanı Temizel: ‘Zarar Çok Büyük’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel ile Yönetim Kurulu üyeleri, hafta sonu Rize’de yaşanan sel felaketinde zarar gören üyelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Sel felaketinde zarar gören MÜSİAD üyelerini ziyaretinde Temizel; Görünen manzaranın çok kötü olduğunu, işyerlerinin hemen hemen genelde depo olarak kullanılan bütün bodrum katların ve giriş katlarının çamurla dolduğunu belirterek, “Üyelerimiz arasında çok ciddi zarar görenler olmuştur. Afetin şehir merkezinde yaşanması Rize’ye ekonomik olarak çok büyük zarar vermiştir. Dünyada en çok yağış alan kentler arasında bulunan Rize’de meydana gelen afet nedeniyle birçok üye işyerimizde İşlerin normalleşmesi uzun zaman alacaktır. İnsanoğlunun doğal afetleri engelleyecek gücü yok. Ama devletimizin zarar gören esnafımıza destek olması gerekir. Bundan sonra bu ve buna benzer felaketlere hazırlıklı olmamız gerekmektedir” değerlendirmesinde bulundu.
 
Bir daha böyle bir felaketin yaşanmaması temennisinde bulunan Temizel, “Afette hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah rahmet etsin, ailesine sabır versin. Zarar gören üyelerimize, esnafımıza, vatandaşımıza da tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.


 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.