RİZE MÜSİAD; Engelleri Aşacağız

RİZE MÜSİAD; Engelleri Aşacağız

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel ile yönetim kurulu üyeleri Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine giderek, hastaları ziyaret etti,

Merkez Müdürü Ramazan Kopuz, MÜSİAD heyetine kurum hakkında bilgi verdi. Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Türkiye’nin her yerinden engelli vatandaş bulunduğunu kaydeden Kopuz, “Zihinsel özürlü 18 yaş üstü erkek hastaların kabul edildiği bakım ve rehabilitasyon merkezimizde hiçbir ücret talep edilmeden hastalarımızın her türlü ihtiyaçları, 56 personelimiz tarafından karşılanmaktadır. Merkezimizde 55 hastamıza Avrupa standartlarının üzerinde hizmet vermekteyiz. Ayrıca düzenli olarak her hastamıza devletimiz tarafından aylık 60 TL harçlık ödenmektedir. Bu ödeneklerle hastalarımıza gezi, etkinlik gibi faaliyetler düzenliyoruz” dedi.


Yaşlılar için geçici kabul merkezi olarak da hizmet verdiklerini söyleyen Kopuz, “Hastalarımızın bütün ihtiyaçları devlet tarafından karşılanmaktadır. Kurumumuzun maddi hiçbir eksikliği yoktur. Manevi açıdan hemşerilerimizden etkinliklerimize katılarak bize destek olmalarını istiyoruz” dedi.


“Etkinliklere katılacağız”
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, “Engelli vatandaşlarımızın böyle yüksek standartlarda bakım gördüğünü ve her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını görmekten ziyadesiyle memnun olduk. Bu kurumu herkesin gelip görmesi ve destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. MÜSİAD Rize Şubesi olarak bu güzide kurumun etkinliklerine katılarak çalışmalara destek vereceğiz” dedi.


Zeki Şentürk de Orada
Rizelilerin yakından tanıdığı Zeki Şentürk’ün aralarında bulunduğu engellileri ziyaret eden Başkan Temizel, Zeki Şentürk’le özel olarak ilgilendi. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Merkez Müdürü Ramazan Kopuz, Zeki Şentürk’ün yıllarca sokaklarda kaldıktan sonra ilk kez iyi bir bakım gördüğünü ifade etti.


MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, kurumda çalışan personeli tek tek ziyaret ederek tebrik ettikten sonra bakım altında bulunan engellilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi için sağlamış olduğu katkı, özveri ve başarılı çalışmalarından dolayı Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ramazan Kopuz’a teşekkür plaketi verdi.


Sergiye hazırlık
Öte yandan, 10-16 Mayıs 2012 tarihleri arası kutlanacak ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla Kurumda bakım gören engellilerin yaptığı çalışmalardan oluşan sergi açılacağını bildiren Merkez Müdürü Ramazan Kopuz, tüm vatandaşları Rehahabilitasyon Merkezindeki bu sergiye davet etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.