Rize MÜSİAD Yeni Üyelerle Güçleniyor

Rize MÜSİAD Yeni Üyelerle Güçleniyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD ailesine yeni katılan üyeleri işyerlerinde ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dedi.

 2003 yılında Rize’deki ilk işadamı derneği olarak kurulan ve 2005 yılından itibaren ‘Kamu Yararına Dernek’ statüsüne kavuşan MÜSİAD Rize Şubesi, gelecek yıl 10 yılını dolduracak. 10 yıl boyunca sürekli büyüyen ve Rize’nin en etkin sivil toplum kuruluşları arasına giren MÜSİAD Rize Şubesi, yeni üyelerin katılımıyla daha da güçleniyor.
 
MÜSİAD Rize Şubesine gün geçmiyor ki, yeni üye katılmasın. Kurulduğu günden itibaren Rize’de önemli projelere ve ilklere imza atan, yapmış olduğu çalışmalarla kamuoyunun takdirini kazanan MÜSİAD Rize Şubesi, derneğe yeni katılan üyeleriyle biraz daha büyüdü.
 
Yeni üyelere ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Şube Başkanı Cem Temizel, “Bu yıl ilimizde faaliyet gösteren işadamlarımızın yanı sıra İstanbul ve Ankara’da faaliyet gösteren işadamlarımız da; Rize dışında faaliyet göstermelerine rağmen Şubemize teveccüh göstererek üyelik müracaatında bulundular. Biz de kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyduk. Aldığımız yoğun üye müracaatlarında camiamızın misyon ve vizyonuna uygun işadamları ailemize katılıyor. Bu itibarla, son dönemlerde şehrimizde yakından tanınan ve başarılı çalışmalarıyla önemli katma değerler katan yeni üyelerimizden Rize Barosu eski Başkanı Av. Harun Mertoğlu, Melih Çalışır ve Murteza Çelik camiamıza katılan son üyelerimizdir.” şeklinde konuştu. Üye ziyaretlerinde, Başkan Temizel, yeni üyelere MÜSİAD rozetlerini taktı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.