Rize MÜSİAD'tan Taziye Mesajı

Rize MÜSİAD'tan Taziye Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel, Güvenlik güçlerimize yapılan saldırıların hiçbir zaman terör örgütünün amacına ulaşmasını sağlamayacağı gibi aksine Ülkemizde yaşayan vatandaşların birliğini ve dayanışmasını daha da artıracağını bildirdi.

Hakkari Çukurca’da terör örgütünün hain saldırıları sonucunda hayatını kaybeden şehidimiz jandarma Çavuş Metin Çetin kardeşimizin acısını derinden yaşadıklarını belirtti.
Temizel, yaptığı yazılı açıklamada; "Hakkâri Çukurca’da meydana gelen hain saldırı sonucu çatışmada, hayatını kaybeden jandarma Çavuş Metin Çetin kardeşimize Cenab-ı Allah`tan rahmet, ailesine ve milletimize sabırlar dilerim. Çatışmada yaralanan askerlerimize de acil şifalar dilerim. Evlatlarını bu ülke için feda eden ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyor, bütün bir milletimize taziyelerimizi arz ediyorum” dedi.
Bundan önce birçok defa söylediğimiz gibi bu ve benzeri eylemler, hiçbir zaman terör örgütünün amacına ulaşmasını sağlamayacağı gibi aksine Ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızın birliğini ve dayanışmasını daha da artıracaktır.
Asker, polis, sivil, genç yaşlı, çocuk ayırt etmeden nefretle yapılan bu insanlık dışı terör eylemlerini lanetliyoruz.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.