Rize Sosyal Bilimler Lisesi

Rize Sosyal Bilimler Lisesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize programı içerisinde açılışını yapacağı ve aynı yerden toplam 19 okul’un açılışını gerçekleştireceği Rize Sosyal Bilimler Lisesi akıllı tahtalar ile tanıştı.

Bilgisayar ekranının dev bir ekran haline dönüştürüldüğü akıllı tahtalar tamamen interaktif vebu modda tahta yüzeyi dokunmatik erkanlar gibi çalışma özelliğine sahip.

 4 yıl içinde bütün okullarda yer alacak akıllı tahtaları kullanmaya başlayacak olan Rize Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri teknoliji’nin eğitim kurumları içinde yer almasından oldukça mutlular.



 Başbakan Erdoğan’ın ilerleyen günlerde okul açılışını yapacağını ve toplam 19 okulun da açılışını gerçekleştireceği Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri özellikle coğrafya ve matematik derslerinde kendilerine büyük kolaylık sağlayacağını söylediler.

 Türkiye genelinde 6 ilde başlatılan akıllı tahta uygulamasının eğitime verilen önemin göstergesi olduğunu aktaran öğrenciler gelişmiş ülkelerin seviyesinde yer almak bizleride oldukça mutlu ediyor dediler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.