Rize Tanıtım Günleri Sona Erdi

Rize Tanıtım Günleri Sona Erdi

Bu sene 3.sü gerçekleştirilen Rize tanıtım günleri Ankara Atatürk kültür merkezsinde başladığı gibi coşkulu bir şekilde sona erdi.

2-5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Kaçkar yayla şenliklerinin kapanış törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı,Trabzon milletvekili Faruk Nafiz Özak,Ak Parti Rize milletvekilleri, Rize valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu,belediye başkanı Halil Bakırcı,üniversite rektörü Arif Yılmaz, federasyon başkanı Süleyman Basa ve çok sayıda davetli katıldı.

Kapanış konuşmalarında söz alan federasyon başkanı Süleyman Basa emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak en iyisini yapmaya gayret gösterdiğimiz Rize günlerinde yeni buluşmayı arz ediyoruz dedi.

Üniversite rektörü prof doktor Arif Yılmaz da çaba sarf eden herkese teşekkürlerini sundu.

Belediye başkanı Halil Bakırcı ise Turizmin cenneti Rize’ye herkesi beklediklerini dile getirdi.

Milletvekili Nusret Bayraktar da tanıtım günlerinin amacına ulaştığını bunun katkısını ilerleyen zamanlarda Rize de görüleceğini aktardı.

Eski bakan Faruk Nafiz Özak’ta geçmişi yaşadığı futbolculuk resimlerini bulduğu Rize günlerini yine çok başarılı bulduğunu söyledi.

Kapanış töreninde konuşan gümrük ve ticaret bakanı Hayati Yazıcı’da her yönüyle stantlar da Rize’yi yaşattıklarını emek veren herkese teşekkürlerini ileterek bütün vatandaşlarımızı Rize’yi görmeye davet ediyorum dedi.

Ardından bakan Hayati Yazıcı ya köyünde bulunan şimdilerde ise yeniden yapılması planlanan köprü maketi hediye edildi. Çeşitli hediyelerin takdim edildiği programında sponsor firmalara ve kuruluşlara da plaketleri takdim edildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.