Rize Tıp Fakültesi İmkansızı Başarıyor!..

Rize Tıp Fakültesi İmkansızı Başarıyor!..

Bölge hastanesi olma yolunda hızla gelişen ve Rize`den dışarı illere hasta göçünü önleyecek Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde kaç doktor hizmet veriyor? İşte sorunun cevabı:

Rize Tıp Fakültesi İmkansızı Başarıyor!..

Rize`nin gözbebeği hastanelerinden 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplam bin 120 personelle hizmet veriyor.

Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Gürcistan Tiflis Tıp Fakültesi öğrencilerinin sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Rize Üniversitesi ve Tıp Fakültesinin çok hızlı bir şekilde gelişmekte olduğunu söyledi.

RİZE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ VE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ`NDE BİN 1120 PERSONEL

``Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi de hızla büyüyerek bölge hastanesi olma yolunda ilerlediğini kaydeden Prof. Dr. Yılmaz, Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nin, 90 öğretim üyesi, 100 uzman doktor, 230 hemşire olmak üzere toplam bin 120 personelle bölge halkına hizmet verdiğini söyledi.

HASTANEDE 6 AYDA 405 BİN POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLDİ, 20 BİN AMELİYAT YAPILDI

Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 770 açık kalp ameliyatı ve 9 bin koroner anjiyografi gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Prof. Dr. Yılmaz, "2011 yılının ilk 6 ayında 405 bin 414 poliklinik hizmeti verildi ve 20 bin 348 cerrahi müdahale gerçekleştirildi" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.