Rize Trafiğine Yeni Düzenlemeler

Rize Trafiğine Yeni Düzenlemeler

Hemen hemen herkesin dert yandığı yapılan yol çalışmaları ile iyiden iyiye daralan şehir içi trafiğine çözüm bulmak için birçok yöntemin kullanıldığı Rize’de yakın zamanda yeni değişiklikler geliyor.

TOGAY MURATOĞLU ÇAY TV HABER

Cumhuriyet caddesinde yapılan yol çalışması ile birlikte iyice sıkışan Rize trafiğinde tek şerit dahi olsa yolun trafiğe açılması kısmi rahatlamayı getirirken yakın zamanda uygulamaya konulacak yenilikler hakkında trafik tescil denetleme şube müdürü 4.sınıf emniyet müdürü Ahmet Rahmi Kırkpınar’dan açıklamalar geldi.
Kırkpınar özellikle Meteler bulvarı olarak bilinen kavşaktan kültür merkezine kadar olan yolda dubalar ile bölündüğünü bunun da ara yollara giriş ve çıkışları kontrol altına alacağını söyledi.
Bu uygulama ile kısmı rahatlamanın sağlanacağını dile getiren Kırkpınar esas rahatlığın ise cumhuriyet caddesinde devam eden yol çalışmasının bitmesiyle olacağını söyledi.
Vatandaşların otoparkları kullanmaları gerektiğine dikkat çeken Kırkpınar ayrıca sahil şeridinde pek fazla kullanılmayan alt toplama yolunun da daha aktif hale getirileceğini sözlerine ekledi.
Yeni düzenlemeler ile birlikte Rize trafiğinde bazı değişiklikler yaşanacak olması araç sürücüleri ve yayaların da buna zamanla alışması anlamına gelecek.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.