Rize  Türk Telekom Çağrı Merkezi

Rize Türk Telekom Çağrı Merkezi

Türk Telekom AssisTT Rehberlik Hizmetleri Anonim şirketi tarafından Rize'de kurulan Çağrı merkezi 10 Kasım'da hizmete açılacak.

Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal, AssisTT Rize Proje Asistanı Şükrü Öner, gazetecilere Çağrı Merkezini gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öner, İŞKUR ile AssisTT işbirliği ile gerçekleştirilen istihdam garantili kursların Rize'de hayata geçirildiğini belirterek, kura ile belirlenen 116 kişi içerisindeki 43 kişinin ilk etapta eğitime başladığını belirtti.

Öner, İŞKUR ile AssisTT arasında yapılan protokolle, kursiyerlerin kurs aldığı süre içinde İŞKUR'dan günlük 15 lira harçlık alacaklarını, İŞKUR tarafından sigortalanacaklarını, kursun sonunda da bu kursiyerlerin AssisTT tarafından işe alınacağını kaydetti.

Asistanların çalışma standartlarının 8.5 saat olacağını ifade eden Öner,

"Eğitim çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilk çağrımızı 10 Kasım'da alacağız. Çağrı merkezi bu tarihte hizmete girecek. Asistanlarımızın günlük onar dakikadan üç mola hakkı olacak. Yarım saat yemek izni olacak. Dinlenmelerine ve sosyal aktivitelerine önem verilecek" dedi.

Öner, eğitim çalışmalarının devam ettiğini, ilk etapta 43 kişinini eğitim çalışmasının ardından kalan 73 kişinin de eğitime alınacağını kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.