Rize Üniversitesinde Coşkulu konser

Rize Üniversitesinde Coşkulu konser

Rize Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulübü tarafından düzenlenen konserde üniversite öğrencileri coştu!..

Rize Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulübü tarafından, Üniversite Merkez Kampüs Kapalı Spor Salonunda  konser düzenlendi.Konsere Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa, Genel Sekreter Ali Rıza Köroğlu ile birçok akademik ve idari personelle birlikte çok sayıda öğrenci katıldı.

Konserde kürsüye davet edilen Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, konseri düzenleyen Bilinçli Gençler Kulübü'ne ve konsere katılım sağlayan öğrencilere teşekkür konuşması yaptı. Rektör Yılmaz'ın teşekkür konuşmasına üniversiteliler alkışlarıyla karşılık verdi.



Sınavlar öncesi yoğun katılımın olduğu ve üniversiteli gençlerin stres atarak eğlendiği konserde öğrenciler tarafından memnuniyetleri belirtirken öğrenciler adına konuşma yapan Öğrenci Konseyi Başkanı ve Bilinçli Gençler Kulübü Başkanı Rıdvan Demirtaş yaptığı açıklamada, "Öğrencilerin her türlü sıkıntısına yardımcı olan, imkan veren ve devamlı yanlarında olarak destek veren Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’a teşekkür etti.

Sunuculuğunu Metşn Kulaksız'ın üstlendiği gecede Rize Üniversitesi öğrencisi Fatih Yıldırım, Özlem Özder, Servet Keskin, Emrah Kuloğlu ve üniversite personeli Hüseyin Bakır ile Alper Zoroğlu seslendirdikleri şarkı ve türkülerle öğrencileri coşturdu.













Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.