Rize'de ablasını vuran genç tutuklandı

Rize'de ablasını vuran genç tutuklandı

Kardeşine olan sevgisini facebook mesajlarında dile getiren 8 aylık hamile abla Nesrin Suiçmez'in kardeşi tarafından öldürülmesinin ardından kardeş Uğur Sarıoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize'nin Çayeli ilçesinde kardeşi tarafından tabancayla vurularak öldürülen 8 aylık hamile Nesrin Suiçmez, Gemiciler köyünde toprağa verildi.
Eşinden boşanmak istediği iddia edilen 8 aylık hamile Nesrin Suiçmez'in (24) olay günü kardeşi Uğur Sarıoğlu (22) ile birlikte hastaneye gittikleri ve kardeşi ile beraber eve dönen Nesrin Suiçmez'in annesi, babası ve ablasının çay topladığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle kardeşi tarafından 8 el ateş edilerek öldürüldüğü öğrenildi. Evlendikten 20 gün sonra Nesrin Suiçmez'in eşi Seçkin Suiçmez'in çalışmak için yurt dışına çıktığı ve uzunca bir süre kendisinden haber alınamadığı belirtildi.
Sarıoğlu, jandarmadaki sorgulamasının ardından çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne gönderilirken, Nesrin Suiçmez ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.