Rize'de Ak Partililer buluştu

Rize'de Ak Partililer buluştu

Rize'de küçük ve büyük Ak Partililerin buluşması...

AK Parti Rize İl Gençlik Kolu Yönetimi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Rize Öğretmenevinde düzenlenen programa, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ve yeni yönetimi ile Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı katıldı.

Samimi ortamda geçen yemekte açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı, ''Görevi devir aldığımız eski yönetim bugüne kadar güzel hizmetlere imza attılar. Bizde kalan yerden hizmet etmeye devam ediyoruz. Bundan sonrada durmadan yorulmadan yeni gençlik kollarımızla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise, gençlik kollarının önemine değindi.

Gençlerin, hayatın her alanında önemli yere sahip olduğunu belirten Başkan Ayar, ''İyi bir gelecek yaratmak için, gençlerle birlikte hep beraber çalışmak zorundayız. Bizim istediğimiz gençlik boş bir gençlik değil, idealleri, hayalleri, belli bir ahlak standardı olan gençliktir. Burada toplanmış olan gençlerimiz ülkesine hizmette kendisini misyonu ve vizyonuyla Türkiye için çalışan güçlü bir siyasi partinin gençlik kollarında önemli bir görev üstlenmişlerdir. Geleceğimiz olan siz geçleri, bu ulvi göreve seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Ve sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise, AK Parti her geçen gün kadrolarını yenileyerek gücüne güç katmaya devam ettiğini söyledi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.