Rize'de bayramlaşma Töreni

Rize'de bayramlaşma Töreni

Rize Protokolü ile vatandaşların bayramlaşmak için buluşacağı Rize Bayram çadırında Başbakan Erdoğan hazırlığı yapılıyor. Bayramlaşma programı Çay TV'den canlı olarak yayınlanacak...

Rize Valiliği'nin organizasyonu altında Rize Belediye Başkanlığı tarafından kurulan bayram çadırında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hazırlığı yapılıyor.

Dün akşam babaocağı Rize'ye Kurban Bayramı tatili dolayısıyla gelen Başbakan Recep tayyip Erdoğan'ın bugün Rize Protokolü ile vatandaşların bayramlaşmak için buluşacağı Bayram çadırında Başbakan Erdoğan hazırlığı son aşamada. Çay TV  bayramlaşma törenini canlı olarak yayınlayacak.

 Rize Valisi Setfullah Hacımüftüoğlu ile Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, saat:13.00'da başlayacak ve Başbakan Erdoğan'ın da katılması beklenen programdan önce bayram çadırına giderek  hazırlıkları yerinde inceledi.

seyfullah-hacimuftuoglu-halil-bakirci-1.jpg

Başbakan Erdoğan'ın çadırdaki bayramlaşma programına katılacak olması dolayısıyla tarihinin en kalabalık bayramlaşmasının yaşanacağı bayram çadırında programdan önce geniş güvenlik önlemlerinin alınması dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.