Rize'de Bulunan Ceset`in Kimliği Belli Oldu

Rize'de Bulunan Ceset`in Kimliği Belli Oldu

Rize de önceki bulunan cesedin, Trabzon un Akçaabat ilçesi Uçarsu köyünde 13 Ağustos ta kaybolan Süleyman Demir e ait olduğu belirlendi.

Çürümüş haldeki cesedi parmak ve dişinden teşhis eden Temel Demir, “Ağabeyimin öldürüldükten sonra Rize’de denize atıldığını düşünüyorum” dedi

Ülke gündemine oturdu

Uçarsu köyünde yaşayan Süleyman Demir, 13 Ağustos’ta ortadan kayboldu. Esrarengiz kayboluşu derinden sorgulayan Jandarma, herhangi bir bilgiye ulaşamazken Demir’in ailesi Müge Anlı Akdağ’ın hazırlayıp sunduğu “Tatlı Sert” programındaki kavgaları ile ülke gündemine oturdu.

Rize’de ceset bulundu

Aradan geçen zaman zarfından Demir’in bulunmasından umut kesilirken Rize’nin Pazar ilçesi Merdivenli köyü sahilinde önceki gün cesedinin büyük bölümü çürümüş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Demir’e ait olabileceğini düşünen Jandarma, aile üyelerinden cesedi teşhis etmesini istedi.

Kardeşi teşhis etti

Temel Demir, cesedin ağabeyine olduğunu teşhis etti. Demir, “Ağabeyimin bir dişi çaprazdı, parmaklarından biri çok kısaydı. Bu tarif cesede uyuyor” dedi. Demir, ağabeyinin öldürüldükten sonra denize atıldığını iddia etti. Kesin sonuç Adli Tıp’ın incelemesinin ardından belli olacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.