Rize'de Esrar ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Rize'de Esrar ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Rize'de 204 gram esrar ve 3 bin 185 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda, Rize'de durdurulan bir araçta arama yapıldı. Arama neticesinde aracın torpido gözüne gizlenmiş 5 ayrı parça halinde 204 gram esrar maddesi ile esrar içmeye yarayan sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Araçta bulunan Ö.K, E.S. ve O.S, olayla ilgili gözaltına alındı. Bu kişiler, emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Rize il Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçakçılık suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Güneysu ilçesinde iki, merkez ilçede iki olmak üzere dört adreste yapılan aramada, toplam 3 bin 185 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili F.A, K.A, E.B. ve M.Y. hakkında "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet" suçundan işlem yapıldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.