Rize'de Galibiyet Sevinci

Rize'de Galibiyet Sevinci

Bank Asya 1. Lig'de dün deplasmanda Bucaspor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Cengiz Mataracı, zor bir deplasmandan galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Mataracı, yaptığı açıklamada, Bucaspor'un güçlü bir ekip olduğunu belirterek, ''Rakibimiz bizden önce kendi sahasında oynadığı üç maçta da kaybetmemişti. Son haftalarda çıkışta olan bir ekipti. Biz ise son deplasman maçımızda farklı kaybetmiştik. Bu maçın zor olacağını bildiğimiz gibi, gücümüzün de farkındaydık. Zor bir deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz'' dedi.

Hedefi olan takımların iç saha deplasman ayırımı yapmadan kazanmak zorunda olduğunu vurgulayan Mataracı, ''Hedefimizin bilincindeyiz. Hedefimiz doğrultusunda amacımız seri galibiyetler yakalamak. Bunun için her maça farklı bir final havasında çalışıyoruz. Önümüzde Konyaspor ve Kartalspor maçları var. Her hafta basamak basamak yükselmek istiyoruz. Lig sonunda ise beklentileri karşılamak istiyoruz'' diye konuştu.

Taraftarın önemli bir güç olduğunu kaydeden Mataracı, şunları söyledi. ''Her şartta bizi yalnız bırakmayan bir taraftar grubumuz var. Onlara gerçekten teşekkür ediyoruz. Camia olarak el birliği içerisinde başarının gelmesi için çalışıyoruz. Başarının anahtarı taraftardır. Taraftarın da bundan sonraki haftalarda takıma destek olacağına inanıyorum.''

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.