Rize'de Muhtaç Çocuklar İçin Kermes

Rize'de Muhtaç Çocuklar İçin Kermes

Ahsen Kadın ve Aile Derneği tarafından Rize'de gıda ve mefruşat kermesi açıldı.

Ahsen Kadın ve Aile Derneği'nin düzenlemiş olduğu gıda ve mefruşat kermesinin açılışını Rize Belediyesi Başkan Vekili Temel Ali Uzun yaptı. Kermes açılışına Rize Belediyesi Başkan Vekili Temel Ali Uzun, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, Ahsen Kadın ve Aile Derneği Başkanı Zeynep Gür, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışı gerçekleştiren Rize Belediyesi Başkan Vekili Temel Ali Uzun yaptığı konuşmada; “Bu tür hayır işlerini üstlenen Ahsen Kadın ve Aile Derneği’ne teşekkür ediyorum. Özellikle çocuklar ve aile kavramına verdiği önemini bildiğim Ahsen Derneği’nin düzenlemiş olduğu kermesten elde edilecek olan gelirin ihtiyaç sahibi çocuklar için harcanacak olduğunu bilmek mutluluk vericidir” dedi.


Ahsen Kadın ve Aile Derneği Başkanı Zeynep Gür ise açıklamasında bir hafta sürecek olan kermeste elde edilen tüm gelirin ihtiyaç sahibi çocuklar için kullanılacağını ifade etti.

Rize Devlet Hastanesi yokuşunda Ahsen Kadın ve Aile Derneğinin düzenlemiş olduğu gıda ve mefruşat kermesi 1 hafta açık kalacak.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.