Rize'de otoparktaki 32 Araç Çıkarıldı

Rize'de otoparktaki 32 Araç Çıkarıldı

Rize`de etkili olan şiddetli yağmur sonrası meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından enkaz kaldırma ve temizlik çalışmaları sürüyor.

Rize'de 24 Eylül günü meydana gelen sel felaketinde Ekrem Orhan Mahallesi'nde bulunan otoparkın zemin katında sel suları altında kalan 32 otomobil, bugün yapılan çalışmalarla çıkarıldı.


Tamamen balçık altında kalan otomobillerin kullanılmayacak hale geldiği görüldü.
24 Eylül akşamı saat 16.00 sularında etkili olan şiddetli yağış ve olumsuz etkileri, otoparkın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre; yağmurun şiddetini artırması ile otopark yavaş yavaş su dolarken, sürücüler araçlarını kurtarmak için panikle otoparka giriyor. Saat 16.55'te şehirde elektriklerin kesilmesi ile birlikte güvenlik kamerasının kaydı da duruyor. Saat 21.00 sularında elektrik gelince kameralar yeniden kayda giriyor. Güvenlik kameralarının
kayıttan çıktığı anda otoparkta diz boyu su bulunurken, 5 saat sonra kameralar yeniden kayda girdiğinde 5 metre yükseklikteki otoparkın ağzına kadar suyla dolduğu görülüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.