Rize'de Sel Çalışanlarına Hediye

Rize'de Sel Çalışanlarına Hediye

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, 24 Eylül Cumartesi günü Rize`de yaşanan sel ve heyelan felaketi nedeniyle çevre illerden yardıma gelen ekipler ve destek sağlayan kurumlar için Rize protokolünün de katıldığı bir akşam yemeği düzenledi.



Yakamoz Restoranda düzenlenen ve Başkan Bakırcı`nın ev sahipliği yaptığı yemeğe Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Ofluoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Türk Telekom İl Müdürü Rüstem Koçal, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Muammer Atılgan, Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye personeli katıldı.



Başkan Halil Bakırcı, yaşanan sel felaketi sonrasında yaraların sarılması ve şehir içindeki çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanabilmesinde katkısı bulunan çevre il ekiplerine, belediye personeline ve katkısı bulunan kurumlara teşekkürlerini sundu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı yemeğin ardından yaptığı açıklamada; "Yaşanan sel felaketinde Rize Valiliğimiz, Rize Belediyemiz başta olmak üzere bu yaranın sarılmasındacanla başla çalışan bütün kurum kuruluş çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.


Bakan Yazıcı konuşmasının ardından İstanbul Belediyesinden sel felaketi ardından Rize`ye gelen ekibin yanına giderek hatıra fotoğrafı çektirerek ekip çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Ardından emeği geçen herkese çeşitli hediyeler verildi. 






 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.