Rize'de Uyuşturucu Operasyonu

Rize'de Uyuşturucu Operasyonu

Rize KOM'ungerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonda yaşları 20 ile 38 arasında değişen sekiz kişi gözaltına alındı. Yedi kişi serbest bırakılırken bir kişi ise tutuklandı.

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde polisin yaptığı operasyonda 248 gram kubar esrar ile 13 extacy hap ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 8 kişi gözaltına alındı.

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Güneysu İlçesi'nde gerçekleştirdiği operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla K.A. ( 31 ), D.Ö. (24), Y.Ş. ( 31), K.B. ( 31 ), T.A. ( 20), H.Y.( 38 ), H.K.( 38), U.K. ( 30)  gözaltına alındı.


Operasyonda 248 gram esrar ile 13 extacy hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan K.B., T.A., H.Y., H.K., U.K, polis tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, D.Ö., Y.Ş., ve K.A., "Uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. D.Ö. ve Y.Ş. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken K.A., tutuklanarak Kalkandere L tipi kapalı ceza evine konuldu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.