Rize'de Yol Çalışmaları Hızlandırıldı

Rize'de Yol Çalışmaları Hızlandırıldı

Rize Şehir merkezinde yol çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Belediye başkanı Halil Bakırcı çalışmaların en kısa sürede bitmesi için tempo artırıldığını söyledi.

Atatürk caddesinde yoğun bir çalışma temposu olduğunu söyleyen Rize belediye başkanı çalışmaların kısa sürede bitmesi için baskı yaptıklarını söyledi.

Şehir içinde Cumhuriyet caddesinin tamamlanmasının ardından Atatürk caddesinde çalışmaları yoğunlaştırdıklarını söyleyen Rize belediye başkanı Halil Bakırcı kültür merkezi önünden başlayan çalışmaların Yapı Kredi kavşağına kadar devam edeceğini söyleyerek” Şehir içinde trafik sorunu yaşanmakta ancak vatandaşlarımız bu sıkışıklığı belli süre yaşayacaklardır. Yaptığımız çalışmaların şehrimiz için olduğunu unutmamalıyız. Müteahhit firma tüm gücü ile çalışmakta ve yaptığımız yerlerin kalıcı olabilmesi için biraz sabır istiyorum” dedi.

Rize'de hizmetin zor olduğunu söyleyen Rize belediye başkanı Halil Bakırcı “ Geçmişin yapılanmasının faturasını biz ödüyoruz. Maalesef yapacak bir şey yok. Amacımız şehrimize daha güzel görünüm kazandırmaktır” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.