Rizeli işadamı İstanbul'da aşure dağıttı

Rizeli işadamı İstanbul'da aşure dağıttı

Rizeli işadamı İlhami Yazıcı, Dünyanın dört bir yanından ziyaret edilen gerek tarihi geçmişi gerekse kültürel özelliği ile İstanbul’un en gözde mekanlarında adına yakışır aşure ikramında bulundu.

1981 yılından günümüze altın ve döviz işlemlerinde güvenli adımlarla büyümeye devam eden Yazıcı gurup, yurtdışında yaptığı yatırımlarla Türkiye’nin Dünyaya açılan bir penceresi olmuştur. Yaptığı organizasyonlarla adından söz ettiren köklü ve güvenilir bir kuruluş olan Yazıcı gurup, gelenek ve göreneklerinden de ödün vermiyor.
Güvenin tek adresi olarak gösterilen Yazıcı gurup 7 yıldır sürdürdüğü geleneği bu yılda tekrarladı. İstanbul Kapalı Çarşı esnaflarından Rizeli işadamı İlhami Yazıcı, Dünyanın dört bir yanından ziyaret edilen gerek tarihi geçmişi gerekse kültürel özelliği ile İstanbul’un en gözde mekanlarında adına yakışır aşure ikramında bulundu.
Yazıcı, mübarek aşure ayı münasebeti ile 6 bin adet Sultan Ahmet’te 10 bin adet kapalı çarşı’da olmakla birlikte toplamda 16 bin adet halka aşure dağıttı. 7’den 70’e her yaş kesiminden vatandaşın ilgi gösterdiği anlamlı günde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Kapalıçarşı'da gerçekleşen dağıtımda konuşan 30 yıllık esnaf İlhami Yazıcı, Kapalıçarşı esnafı olarak 7 yıldır aşure dağıttıklarını söyleyerek, hep aynı çatı altında paylaşmayı ve paylaşılmayı yaşam şeklinde teneffüs olarak aldıkları yerde geleneksel olarak bu etkinliği düzenlediklerini kaydetti. İlhami Yazıcı önümüzdeki yıl hedefinin 20 bin aşure olacağını söyledi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.