RİZELİ İŞADAMINDAN RÜ’YE YARDIM

RİZELİ İŞADAMINDAN RÜ’YE YARDIM

Rizeli hayırsever işadamı Adnan OFLU, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif YILMAZ’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye genelinde güvenlik, yemek ve temizlik işleri ile ilgili hizmet veren ve yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Rizeli İşadamı Adnan OFLU, Rektörlük Makamındaki ziyarette, Türkiye’de ve dünyada çok sayıda üniversiteyi görme fırsatı bulduğunu, Rize Üniversitesinin çok hızlı bir şekilde gelişmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Adnan OFLU, “Memleketindeki üniversitenin bu şekilde gelişmesi için gece gündüz devamlı çalışan, projeler üreten başta Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ olmak üzere, çalışma ekibine saygı ve şükranlarımı sunuyorum, çok büyük gurur duyuyorum”,dedi.


    Perpa Güvenlik gibi birçok firma ve şirketin sahibi olan Rizeli hayırsever Adnan OFLU, Rize Üniversitesinin gelişmesi için maddi-manevi ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlayacakları sözünü verdi. OFLU, Üniversitenin güvenlik sorunu yaşamaması ve öğrencilerin daha huzurlu ortamda eğitim-öğretim görmeleri için ihtiyaç duyulan yaklaşık maliyeti 200.000 TL. olan, 80 adet güvenlik kamerası ve kurulum techizatını Rize Üniversitesine bağışladı.
    RÜ Rektörü Prof. Dr. Arif YILMAZ ise yaptığı konuşmada, Rize insanının memleketine hizmet etme duygusunu devamlı taşıdığını ifade ederek, Rizeli hayırsever işadamı Adnan OFLU’ya duyarlılığı ve yaptığı bağışlar dolayısı ile teşekkür etti. Rektör YILMAZ, Rizeli İşadamı Adnan OFLU’ya katkılarının anısına, üzerinde Rize Üniversitesinin logo ve ismi bulunan çay bardağı takımı hediye etti. Ziyarette Rize Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Rıza KÖROĞLU, Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Perpa Güvenlik Rize Müdürü Muzaffer TURAN ve Perpa Güvenlik Yetkilisi Ahmet OFLU da hazır bulundu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.