Rizeli Judo`cular Kendini İspatlayacak

Rizeli Judo`cular Kendini İspatlayacak

Büyükler Süper Ligi,Büyükler 1.Ligi ve Yıldızlar Ligi 2.Etap Müsabakaları 22-25 Eylül tarihleri arasında Çorumda gerçekleştirilecek.

15 kişilik kafile ile yola çıkan judocular Gençlikspor, Çaykurspor ve Telekomspor’un başarılı sporcularından oluşuyor.

    Rize Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kenan Yücel, Gençlik Merkezi Müdürü Alper Avluk ve Judo Antrenörü Ramazan Öztürk sporcuların Çorum da yapılacak olan Süper lig ve Ümitler ligi müsabakası öncesi bir araya gelerek sporculara desteklerini dile getirdiler.
   Rize Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran göreve başladığımdan buyana Rize de gerçek anlamda hemen hemen bütün branşlarda liglerde takımı olan nadir illerden bir tanesi olduğunu söyleyebilirim. Judo süper lig ve Ümitler ligine gidecek olan kafilemize başarılar diliyorum.
   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kenan Yücel açıklamasında lig de bulunan Gençlikspor, Çaykurspor ve Türktelekomspor’un birlikte aldıkları galibiyetleri herkes tarafından bilinmekte.Çorum Atatürk Spor Salonunda yapılacak olan müsabakalar da başarılı sporcuların lig yolunda önemli adım atacaklarına gönülden inanıyorum ve başarılarına sonsuz güvenerek Çorum’a uğurluyoruz diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.