Rize'nin vekilleri yemek dağıttı

Rize'nin vekilleri yemek dağıttı

Bakan, Milletvekili, Belediye Başkanı Ve Genel Müdürden Vatandaşlara Yemek Servisi.

Rize Belediyesi'nin düzenlediği bayramlaşma çadırındaki bayramlaşmaya katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı bayramlaşma töreninin ardından beraberinde Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve THY Genel Müdürü Temel Kotil ile birlikte vatandaşlara kavurma, pilav, ayran ve tatlı dağıttılar.

BAKAN, MİLLETVEKİLİ, BELEDİYE BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRDEN VATANDAŞLARA YEMEK SERVİSİ



Beyaz eldivenleri eline geçiren Bakan Yazıcı vatandaşlara kavurma servisi yaparken Rize Milletvekili Hasan Karal tatlı, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı pilav, THY Genel Müdürü Temel Kotil ise ayran servisi yaptı.

BAKAN, MİLLETVEKİLİ, BELEDİYE BAŞKANI VE GENEL MÜDÜR, RİZE PROTOKOLÜNE DE SERVİS YAPMAYI UNUTMADI

Protokolün vatandaşlara kavurma, pilav, ayran ve tatlı servisi yapmasını fırsat bilen Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindeki diğer protokol üyeleri Bakan Yazıcı ile Milletvekili, Belediye Başkanı ve Genel Müdürün servis yaptığı sıraya girerek kavurma, pilav, ayran ve tatlıdan oluşan yemeklerini alarak afiyetle yediler.

Karşılarında yemek dağıtıcısı olarak ülke ve il yöneticilerini gören vatandaşlar şaşkın bakışmalarını ve gülüşmelerini saklayamazken bu bakışlar arasında yemekleri dağıtan Bakan ve beraberindekilerin oluşturduğu bu tablo çifte bayram yaşadığımız bu günde Rize'de takdirle karşılandı. Ayrıca ortaya çıkan tablo Rize Protokolü ile vatandaş el ele yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.