Rizespor'un Hedefi Bellidir!

Rizespor'un Hedefi Bellidir!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Çaykur Rizespor'un hedefinin Süper Lige çıkmak olduğunu söyledi.

Kalpar, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin başlama tarihinin ertelenmesinin sıkıcı bir durum olduğunu, ancak takımın adaptasyonuna iyi geldiğini belirtti.

Bu dönemde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Kalpar, ''Çok iyi bir arkadaşlık bağı kuruldu. Bu bağ bizi yukarılara taşıyacaktır. Takıma güvenim sonsuz'' dedi.

Gerede'de yaptıkları 45 günlük kamp dönemini de değerlendiren Kalpar, ''Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Liglerin ertelenmesi ile bir anda planlarımız alt üst olmuştu. Kampı aynı yerde uzatmak zorunda kaldık. Mücadele eden, çok koşan bir ekip oluşturduk. Takım içinde çok iyi bir bağ var. Bu bağ, başarının yarısı olacak'' diye konuştu.

Kalpar, lig başlayana kadar hazırlıklarını Rize'de sürdüreceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

''Tüm çalışmalarımızı kendi tesislerimizde yapacağız. Çaykur Rizespor'un hedefi bellidir. Hedefimiz Süper Lige çıkmak. Hedefimize ulaşmak istiyoruz. İnandığım bir takımım var. Futbolcularım önce kendileri başarılı olmaya inanacaklar, ben de onlara inanacağım. Çok iyi bir ekip ruhu var. Bu ruh ile başarılı olacağımıza inanıyorum.''

Kalpar, kulüp başkanı Metin Kalkavan ile önümüzdeki günlerde bir araya geleceklerini ifade ederek, ''Futbolda eksikler bitmez. Takımın genel durumu hakkında başkan ile görüşeceğim. Ligde güçlü takımlar var. Bu takımlar arasından sıyrılıp hedefimize varacağız'' diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.