Rize'ye Modern İtfaiye Garajı

Rize'ye Modern İtfaiye Garajı

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne kazandırılan son sistem yeni araç garajı yapılan törenle hizmete açıldı.

Hergeçen gün gücüne güç katan ekip ve ekipman bakımından bölgede en güçlü donanıma sahip olan Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesine kazandırmış olduğu son sistem araç garajını hizmete açtı.

Garajın açılış kurdelasını Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Arif Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ve İtfaiye Müdürü Uğur Minder birlikte kesti.

750 m2 alana sahip içerisinde 16 araç barındırabilen hava koşullarına karşı yalıtımlı garajın üs katı spor salonu olarak kullanılıyor. Giriş çıkış kapılarının otomatik olarak kullanıldığı araç garajının kapıları acil durumlarda 10 saniye gibi kısa sürede aynı anda tek butonla açılabiliyor.

Açılış sonrası gezilen garajda bulunan araçlar incelendi. Rize İtfaiye Müdürlüğü bünyesine yeni kazandırılan 9 metre yüksekliğinde, kendiliğinden jeneratörlü bağımsız çalışabilen, 3000 m2 alanı aydınlatma gücüne sahip seyyar aydınlatma kulesininde tanıtımı yapıldı.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.