Rize'yi Abdurrahman Aksu Temsil Edecek

Rize'yi Abdurrahman Aksu Temsil Edecek

Her sene Ankara’da gençlik haftasında tertiplenen etkinliklerde bu sene Rize’yi Abdurrrahman AKSU temsil edecek.

Rize Gençlik İl Spor Müdürü Ömer KALKAN başkanlığında,Gençlik Merkezi eğitimci ve yöneticilerinin de bulunduğu toplantı da , yapılan istişare sonucu Ankara’da 14-21 Mayıs arası yapılacak olan Gençlik Haftası Etkinliklerinde gönderilecek olan temsilci genç belirlendi.
 
Toplantı sonucu 2007 yılından itibaren Gençlik Merkezi üyesi olan ve Tiyatro kolunda faaliyet gösteren  Abdurrahman AKSU ismi üzerinde mutabık kalındı.Aksu , program gereği 14 Mayıs’ta Rize’den Ankara’ya hareket edecek;19 Mayıs resepsiyonların da Cumhurbaşkanı,Başbakan,Meclis Başkanıyla bayramlaşmadan sonra iki günlük Çanakkale gezisi için Çanakkale’ye geçecek.Ardından 22 Mayıs’ta tekrardan Rize’ye dönmüş olacak.
 
 








 
Sitemiz Genç Yazarlarından olan Abdurrahman AKSU kimdir?
 
 
 
 Rize/Kırklartepe köyü doğumlu olan AKSU , sırasıyla Atatürk İlk Öğretim Okulu, Tevfik İleri Anadolu Teknik Lisesi’nden mezun olmuş,üniversite sınavına hazırlık yapmaktadır.2011 yılında Baba Reis ( Ekrem ORHON ) isimli ilk kitabını yayımlamış,eseri geçtiğimiz ay sahneye taşınmıştır.Reşit olmadan Kültür Bakanlığı onaylı kitap çıkartan tek yazar olma özelliğine sahiptir. Lise yıllarından bu yana çeşitli dergi ve gazete yazıları yayımlanmış,günümüzde ise Nabız Gazetesinde Günlük olarak yazmaktadır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.