RTSO Örnek Oda Olarak Gösterildi

RTSO Örnek Oda Olarak Gösterildi

Ülke genelinde ilk akredite olan odalar arasında yer alan Rize Ticaret ve Sanayi Odası akredistasyon denetiminden geçti. Denetim sonucu RTSO'nun örnek bir oda olarak dört dörtlük çalışma sunduğu açıklandı.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Akreditasyon Genel Sekreteri Volkan Tufan ve Türk Standartlar Enstitüsü Akreditasyon denetmeni Dr Lütfü Öksüz’ün, denetimleri sonunda  RTSO tam not aldı. Denetmenler RTSO’nun bütün birimlerini en ince teferruatına kadar inceleyerek görevlileri de sıkı bir imtihandan geçirdiler.

Bir hafta süren denetimlerini tamamlayan denetmenler, Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine dört dörtlük bir hizmet sunduğunu belirtiler. TOBB Akreditasyon Genel Sekreteri Volkan Tufan, RTSO‘nun Türkiye'deki oda ve borsalar arasında başarılı hizmetleriyle dikkat çektiğini ve örnek oda olarak yer aldığını söyledi.

Denetleme sonunda, RTSO Yönetim Başkan Yardımcısı Hüseyin Kutlu ve Genel Sekreter Gafur Karali ile birlikte personelle son toplantısını yapan denetmenler, RTSO personeline başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.