RÜ`den Anlamlı Kampanya

RÜ`den Anlamlı Kampanya

Rize Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevli Türk Kütüphaneciler Derneği Rize Şube Başkanlığı üyesi kütüphanecilerden, Şırnak-Silopi ilçesi İlköğretim Okuluna kitap ve kırtasiye malzemesi bağışı yapıldı.

Rize Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (Çayeli) mezunu Meral İNAL, Şırnak İli Silopi İlçesi İpekyolu ilköğretim Okuluna atanıp göreve başladı. Okuldaki öğrencilerin faydalanması için Kütüphane oluşturmaya çalışan Sınıf Öğretmeni Meral İNAL’a destek mezun olduğu Rize Üniversitesi ve Türk Kütüphaneciler Derneği Rize Şube Başkanlığı’ndan geldi.
Sınıf Öğretmeni Meral İNAL’in Kütüphane kurma çalışmasına destek olmak amacı ile Rize Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeli ve Türk Kütüphaneciler Derneği Rize Şube Başkanlığı Üyeleri kitap bağışı kampanyası başlattı. Kampanyanın düzenlenmesinden dolayı Kütüphane Daire Başkanlığı ve Türk kütüphaneciler Derneği Rize Şube Başkanlığına teşekkür eden Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif YILMAZ, kampanyaya kitap bağışında bulunarak destek verdi. RÜ Rektörü Prof. Dr. Arif YILMAZ, Eğitim Fakültesinden mezun öğrencileri Meral İNAL’e ve Şırnak-Silopi İpekyolu İlköğretim Okulu Müdürü Hacı DEMİR’e duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Türk Kütüphaneciler Derneği Rize Şube Başkanı ve Rize Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Rıza KÖROĞLU ise yaptığı açıklamada, Şırnak Silopi’den kitap isteğinin Rize Üniversitesi mezunu sınıf öğretmenlerinden gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. KÖROĞLU, kampanyaya destek veren başta Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ olmak üzere, yayınevlerine, kırtasiyecilere, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Narin CAMUZOĞLU ve destek veren herkese teşekkür etti.
Kampanya çerçevesinde kısa sürede 500 adet kitap ve yüzlerce kırtasiye malzemesi toplandı. Kütüphane Derneğinin kitap yardımı kampanyasına KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü hazırlık sınıfı öğrencileri Elif GÖKALP ve Melike ŞİMŞEK de öğrenci arkadaşlarından topladıkları paralarla kitap ve kırtasiye malzemesi alarak destek verdi. Kampanyaya Dr. Erol YILMAZ, Diş Hekimi Yeşim ARTURAN, Feridun BÜYÜKAĞAÇ, Hakan YÜCEL, Narin CAMUZOĞLU ile STS Kırtasiye, Çemberci Kırtasiye, NT Yayınevi, Semerkant Yayınevi, Emin Kitabevi, Akademi Kitabevi, Final Dershanesi ve ideal Dershanesi de destek verdi
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.