Saadet Partisinden Rize`ye Ziyaret

Saadet Partisinden Rize`ye Ziyaret

Saadet Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Rize`de 24 Eylül`de meydana gelen ve 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan sel ve heyelanların ardından afetten etkilenen esnaflara ziyarette bulunacaklarını söyledi.

Tongüç, Karadeniz Bölgesi’ndeki ziyaretleri kapsamında, beraberindeki SP Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, SP Genel İdare Kurulu üyesi Cemil Çolak, Kendirli Belde Belediye Başkanı Salih Uzun ve parti üyeleri ile birlikte Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneğini ziyaret etti.

Tongüç, burada yaptığı açıklamada, SP’ye bağlı mahalli idareleri yerinde incelemek adına Karadeniz bölgesini ziyaret ettiklerini belirterek, “İlk olarak Kendirli Belde Belediyemizi ziyaret etik. Beldemizdeki şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen sel ve heyelanlarda zarar gören bölgeleri ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Bu afet sonrası yaraların sarılması adına yetkili yerlerle irtibata geçilmesi adına görüş alışverişi yaptık. Afette maddi kayıp oldukça büyük. Bu günden itibaren şehir merkezindeki sel mağduru esnafımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyecek ve bu sıkıntılara çözüm yolları arayacağız.” dedi.

Rize ziyaretinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın vefat haberini aldıklarını ve derin üzüntü duyduklarını ifade eden Tongüç, “Merhume’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet, Sayın Başbakana ve aile efradına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun.” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.