''Sabırlı oynamamız gereken bir maç..''

''Sabırlı oynamamız gereken bir maç..''

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, CSKA Moskova ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı hakkında konuşurken, tribüne gelecek taraftarlara mesajlar yolladı..

Güneş, bordo-mavili takımın Hüseyin Avni Stadı'nda yapacağı antrenman öncesinde, golcü oyuncu Burak ile CSKA Moskova maçına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Grupta ikinci yarının ilk maçını oynayacaklarını belirten Güneş, ''Sizin de bildiğiniz gibi CSKA'ya orada 3-0 kaybettik. Bizim için olumsuz bir durum ortaya çıktı. Beklentimiz daha iyi sonuç almaktı. Maçın ilk bölümünde iyi oynamıştık ama golden sonra rakip iyi değerlendirdi ve galip gelerek avantaj buldu'' dedi.

Yarınki maçın hem kendileri, hem de rakip için çok önemli olduğunu ifade eden Şenol Güneş, şöyle devam etti:
''Bu maçı kazandığımızda çok büyük bir avantaj olacağını biliyoruz. İyi oynamaya çalışacağız. Heyecanımız, coşkumuz, yüreğimiz ve iyi bir seyircimiz var. Seyirciyle bütünleşen bir takım olmak istiyoruz. Sabırlı oynamamız gereken bir maç. Rakibimizin özellikle hücumda etkili oyuncuları var ama bizim de var. Kendi sahamızda bunu iyi kullanacağız. Seyircinin maç başından sonuna kadar kontrollü oyunda bizim yanımızda olmasını, destek vermesini istiyoruz. Maçın sonunda da gülen takım olmak istiyoruz. Oyun içinde tüm dalgalanmalara birlikte göğüs gereceğiz. İyi sonuçla ayrılarsak gruptan çıkma şansımızın yüzde 60'ın üzerine çıkacağını düşünüyorum.''

Güneş, oyuncular ve kulüplerin hayallerinin olduğunu ifade ederek, ''Hayalleri gerçeğe dönüştüreceğimiz bir maç. Yarın tarihi bir gün olacak. Başlarken grupta her türlü sonucun alınabileceğini, her takımın da sıralamada her yerde olabileceğini düşünmüştük. Yarın sıralamada önde olmak için iyi bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Tabi önceliğimiz fair-play içinde güzel futbol sunarak, rakibe üstünlük sağlamak. Rakibe 'hoş geldin' diyor, hak edenin kazanacağı bir maç olmasını istiyoruz'' diye konuştu.

Takım kadrolarının eksiksiz olmasının kendileri için büyük avantaj olduğunu söyleyen Güneş, ''Hamle yapma şansımız olacak. İlk maçta bu sıkıntımız vardı. Hücum bölgesinde kadro darlığı sıkıntı yaratıyordu. Şimdi bu maçta tam tersine her türlü hamle yapacağımız şansımız olacak. Umarım saha içinde bunu iyi kullanırız'' şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.