Sağlıkçılar Van'a Kardeş Elini Uzattı

Sağlıkçılar Van'a Kardeş Elini Uzattı

Rize'de sağlık çalışanları hayat kurtarmalarının yanısıra Van'da meydana gelen deprem dolayısıyla anlamlı bir yardım girişiminde bulunarak Van'a yardım kampanyası düzenledi.

Çayeli İshakoğlu  Devlet Hastanesi çalışanları, Van depreminde zarar gören depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi. Hastanede çalışan personel, aralarında topladıkları yardımları kargoyla Van’a gönderdi.

Yardım ile ilgili yapılan açıklamada, “Van’da meydana gelen depremden sonra onların enkaz altındaki görüntüler bizleri çok etkilediği gibi derinden üzdü. Kış günü aç ve açıkta kalanlara bizlerde Türk vatandaşı olarak onların acılarını nasıl paylaşabiliriz, ne yapabilir diye düşündük. Bu amaçla Çayeli Devlet Hastanesi çalışanları olarak yardım kampanyası yapmaya karar verdik. Bu nedenle 25 adet battaniye, 20 adet polar, giysi, kaban, bot, ayakkabı, kuru çay, makarna ve bisküvileri koli şeklinde hazırladık. Hastane personeli dışında da yardımsever vatandaşlarımız yardıma iştirakte bulundu. Bir anne çocuğunun oyuncaklarını göndermemiz için bizlere teslim etti. Doğusu, batısı, kürdü, türkü ayırmadan gönül köprüsü kurabilmeyi başardık. Yardıma katılanlardan destek verenlerden Allah razı olsun.” dedi.



Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yahya Kesici ise yaptığı açıklamada, “Hastanemizin hasta hakları birimi yine her zamanki gibi yardıma muhtaç vatandaşlarımız için bir nebze olsun yardım kampanyası düzenledi.Kendilerini tebrik ediyorum.Çok sayıda katılım olmuş.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.