Sarıoğlu Eğitim Ve Kültür Derneği’nden Dayanışma Gecesi

Sarıoğlu Eğitim Ve Kültür Derneği’nden Dayanışma Gecesi

Yıllardır yaptığı çeşitli faaliyetlerle takdir toplayan Sarıoğlu Eğitim Ve kültür Derneği yine düzenlediği dayanışma gecesiyle gurbette yaşayan Karadenizlileri bir araya getirdi.

İstanbul Çavuşbaşı Kasrında tertip edilen organizasyona belediye başkanları, Karadenizli iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karadenizli sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde horon oynanan gecede Derneğin kurucusu Salih Sarıoğlu’na sağladığı destek ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi sunuldu.Plaketi Sarıoğlu’na Yalova Çiftlikdağ Belediye Başkanı Metin Dağ verdi.Dağ konuşmasında Karadenizlilerin birlik ve beraberlik duygusunu her platformda gösterdiğine işaret etti.

Belediye Başkanı Metin Dağ’dan plaketi almış olmanın sevincini yaşadığını belirten Salih Sarıoğlu ayrıca organizasyona iştiraklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Kanal çay Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Külünkoğlu ise yaptığı konuşmada bu tür organizasyonların dayanışmayı daha da artırdığını belirterek söz konusu etkinliklerin özellikle gençlerin geleceği açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.