Şehit Ailesinden Teşekkür Ziyareti

Şehit Ailesinden Teşekkür Ziyareti

Şırnak Uludere'de güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK üyeleri arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman çavuş Caner Kesimal'in babası, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu ziyaret etti

Uludere'de 12 Nisan'da çıkan çatışmada şehit düşen ve vasiyeti üzerine memleketi Rize'nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verilen şehit Caner Kesimal'in babası İrfan Kesimal, amcası, kardeşi ve bazı akrabaları ile kendilerine yapılan yardımlardan dolayı teşekkür etmek amacıyla Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

2s.20120426132124.jpg
 
İrfan Kesimal, ziyarette yaptığı konuşmada, kendisine şehit babası gibi değerli bir unvanın verilmesine vesile olan, huzur ve güven içinde yaşadıkları vatan uğruna canını veren şehit oğlu Caner'in vasiyeti gereği doğduğu topraklara defnedildiğini belirtti. Bu aşama ve sonrasında yapılan yardımlar için Vali Hacımüftüoğlu'na teşekkür eden Kesimal, "Şehit oğlum Caner'in cenazesine ve geride kalan bizlere şehit haberi alındığı saatten itibaren bugüne kadar aralıksız gösterilen ilgiden, yardımlardan ve bizlerin her daim yanında olmalarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle devletimize, onun en üstten en alttakine kadar tüm görevlilerine, sivil, siyasi, askeri yetkililere ve acımızı paylaşan vatandaşlarımıza ben ve ailem adına teşekkür ediyor, şükran ve minnetlerimizi sunuyorum" dedi.

sehitt.20120426132212.jpg
 
Vali Hacımüftüoğlu da ülkede herkesin huzur ve güven içinde yaşayabilmeleri için gözünü kırpmadan şehit olan Caner kardeşinin ailesinin, kendisinin ve tüm vatandaşların ailesi olduğunu dile getirerek, "Teşekkür edilmesi gereken bizler değil, şehit babası İrfan kardeşim ve ailesidir. Acılarını bir yana bırakıp vazifemiz olan işlemlerden dolayı şehit ailesinin bizlerin nezdinde devletimize teşekkür etmesi, vatanımız insanlarının yüceliğidir. Şehit ailesi mertebesine erişmiş siz değerli ailenin devletimize olan bağlılığına tanık olmak, benim için tarifi kelimelerle anlatılamayan onurdur. Bu vatan sizler sayesinde ilelebet var olacaktır" diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.