Şehit anne Teröre isyan etti !

Şehit anne Teröre isyan etti !

Van'da şehit düşen Er Doğan Göçer’in annesi teröre isyan etti.

Van’ın Çatak ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada 2 köy korucusuyla birlikte şehit olan Er Doğan Göçer’in İstanbul Ümraniye’deki evine ateş düştü. Şehidin annesi Fatma Göçer, “Erkekseniz karşıma çıkın. Teröristleri mahvedeceğim. Ama karşıma çıkamazlar” diye feryad etti. Yozgat nüfusuna kayıtlı şehit Er Doğan Göçer’in İstanbul Ümraniye’deki baba ocağına acı haberi gece saatlerinde gelen rütbeli askerler ulaştırdı.

KUR'AN-I KERİM OKUNDU

Acı haberi alan anne Fatma Göçer, baba Osman Göçer ve kardeşleri sinir krizi geçirdi. Şehit haberini alan aile yakınları ve komşuları taziye için şehidin evine akın etti. Baba Osman Göçer, evin önünde taziyeleri kabul etti. Şehit için Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.

Şehit erin annesi Fatma Göçer, “O terörü ben yakacağım. Hükümet bir şey yapamazsa ben dikileceğim onların karşısına. Mahvedeceğim o teröristleri. Çoluğum, çocuğum burada. Erkekseniz karşıma dikilin. Ama dikilemezler. Askere gücü yeter onların” diyerek gözyaşı döktü.

Ümraniye doğumlu şehit Doğan Göçer'in cenazesinin Van'da yapılacak olan ilk törenin ardından memleketi Yozgat'ın Sarıkaya ilçesi Tepedoğan köyünde toprağa verileceği, ailesinin de akşam saatlerinde Yozgat’a gideceği öğrenildi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.