Şemsettin Kandemir Son yolculuğuna uğurlandı

Şemsettin Kandemir Son yolculuğuna uğurlandı

Rize’de Öğretmenler Günü’ne iki gün kala hayatını kaybeden 30 yıllık öğretmen Şemşettin Kandemir görev yaptığı okulunda öğrencileri tarafından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düşen Rize Tevfik İleri Anadolu Lisesi Müdürü Şemsettin Kandemir (58) geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Çok sevdiği mesleğini bırakmamak için emekli olmayan, çalışmaya devam eden Kandemir sağlık koşulları el vermediği için bir süre önce emeklilik için dilekçe vermişti. Kandemir yarın hem 30. Öğretmenler Günü’ne hem de emekliliğe hazırlanıyordu. Ancak Kandemir’in ömrü buna yetmedi. Öğretmenler Günü’ne iki gün kala hayatını kaybetti.
Öğrencileri ve öğretmenleri tarafından çok sevilen Kandemir için bugün müdür olarak görev yaptığı Tevfik İleri Anadolu Lisesi’nin bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene öğretmen arkadaşları, öğrencileri ve ailesi katıldı. Törende sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı. Öğretmen arkadaşları Kandemir’in çok güzel bir kişiliği olduğunu belirterek üzüntülerini dile getirdiler. Öğrencileri ise ilk kez onsuz bir öğretmenler günü geçireceklerini belirterek onu çok özleyeceklerini söylediler. Kandemir uzun bir süredir görev yaptığı okulunun bahçesinden öğretmen arkadaşlarının omuzlarında son solculuğuna doğru ayrıldı.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.