Sevgililerini kurtaramadılar

Sevgililerini kurtaramadılar

SAMSUN’da 14 ve 15 yaşındaki iki genç kız, cinsel ilişkiye girdikleri erkek arkadaşları kendilerini terk edince polise şikayet etti.

22 yaşındaki Necati T. ile amcasının oğlu 20 yaşındaki Ünal T. tutuklandı. İki kız duruşmadaki ifadelerinde kendi rızalarıyla cinsel ilişkiye girdiklerini belirtirken, "Yaşadığımız bu olaydan dolayı çok pişmanız. Şikayetçi değiliz" dedi. Mahkeme heyeti 30’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan iki kuzene 5’er yıl 7’şer ay hapis cezası vererek tahliyelerini kararlaştırdı.
Samsun’da geçen yıl Eylül ayında 14 yaşındaki M.A. ve arkadaşı 15 yaşındaki N.A., Gazi Devlet Hastanesi kantininde Ünal T. ve Necati T. ile tanışarak arkadaş oldu. 3 hafta sonra M.A ve N.A., Necati T. ile birlikte ormanlık alana gitti. Necati T., M.A. ile Ünal T. de N.A. ile mağarada ilişkiye girdi. Amca çocukları kız arkadaşlarını geçen yıl Kasım ayında başka erkeklerle birlikte görünce ayrıldı. Bunun üzerine 2 kız polise giderek Ünal T. ile Necati T.’yi şikayet etti. Gözaltına alınan ve tutuklanan amca çocukları Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün son kez hakim karşısına çıktı. Cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından tutuklu yargılanan iki sanık, suçlamaları kabul etmedi. Sanıklardan Ünal T., N.A.’nın kız arkadaşı olduğunu belirterek, "Zaman zaman buluşup gezerdik. Bazen öpüşüyor ve sevişiyorduk. Ancak cinsel ilişkiye girmedik" dedi. Necati T. ise, kız arkadaşı olan M.A. ile cinsel ilişkiye girmediğini ileri sürerek, "Sadece 2-3 kez öpüştük. Başka bir şey yapmadık. Kendilerinden ayrıldığımız için bize iftira atıyorlar" diye konuştu.

Daha önceki duruşmada dinlenen M.A., ile N.A. sanıklardan şikayetçi olmadıklarını dile getirerek, "Yaptıklarımızdan dolayı pişmanız. Bizi cinsel ilişkiye zorlamadılar. Kendi rızamızla ilişkiye girdik. Şikayetçi değiliz" diye konuştu. Mahkeme heyeti sanıklara, 15 yaşından küçük kız çocuklarıyla kendi rızalarıyla cinsel ilişkiye girmek  ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 5’er yıl 7’şer ay hapis cezası verdi. Ardından da kararla birlikte dosyanın onay için Yargıtay’a gidiş ve gönderilme süresini dikkate alarak tahliye etti.

KAYNAK: MİLLİYET

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.